Gorgonzola este o branza cu mucegai traditionala provenind din Lombardia
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Chimie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Gorgonzola este o branza cu mucegai traditionala provenind din Lombardia
Grapefruitul taiat în jumatate se mananca cu lingurita, sau cu lingura speciala, ascutita (...)
Un albus de ou este mai usor de batut la temperatura camerei (...)
Este mai bine sa fierbeti cartofii la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata și vor ramane tari la mijloc (...)
Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)
Nucusoara este fructul nucului tamaios și provine din Indonezia și Sri Lanka , se pune în salate și mancaruri cu carne, nu folositi nucusoara mai veche de un an, pot aparea tot felul de micoze periculoase (...)
Fugu este reteta traditionala japoneza aflata la mare cautare în tara Soalei Rasare acolo unde o singura portie poate costa peste 20.000 de yeni, echivalentul a 200 de dolari americani (...)