Metodele culinare nu trebuie sa distruga sau sa micsoreze factorii de nutritie pe care le contin alimentele
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Metodele culinare nu trebuie sa distruga sau sa micsoreze factorii de nutritie pe care le contin alimentele
Italienii au fost primii din Europa care au folosit furculita (venetienii) și primii care iau în considerare ordinea mancarurilor și relatia dintre felurile de mancare servite (florentinii) (...)
Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B (...)
Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar (...)
Mai multe studii arata ca femeile care consuma în mod regulat banane au sanse mai mici sa se imbolnaveasca de cancer (...)
Este bine sa puneti prajiturile intarite într-o cutie de plastic, impreuna cu un mar, peste cateva zile vor fi ca proaspete (...)
Pentru a nu se lipi pestele de folia de aluminiu sau foaia pergament trebuie unsa cu ulei inainte de a impacheta pestele (...)