Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de
lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Păsări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea de pasare se fragezeste cu o 1 lingura de alcool de 900, 1 lingura de condimente, 1 lingura suc de
lamaie, 1 lingurita piper macinat, 1 lingurita coaja de lamaie rasa, 1 pahar de ulei
La restaurantul Nyomataimori (farfurie în forma de femeie) din Japonia, mancarea se afla pe trupul unei “femei moarte”, creat tot din alimente (...)
Cartofi fierti se curata mult mai repede daca imediat dupa ce sunt scosi din apa fierbinte, se clatesc repede în apa rece (...)
Potrivit unei legende, zeul Quetzalcoatl, a adus cacao cereasca pe pamant (...)
Cel mai bun caviar este dat de nisetru, un peste care traieste în apele Marii Negre și Marii Caspice (...)
Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea (...)
Un ou de strut are nevoie de 2 ore de fierbere pana este gata (...)