Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat
Pestele facut la gratar, se trece intai prin uleiul cald, apoi se aseaza pe gratarul fierbinte, pentru a nu se prinde și a se rumeni frumos (...)
Cartofii noi sunt buni prajiti; pireul se face din cartofi vechi (...)
Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar (...)
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)
Escamoles se face din ouale furnicilor negre, care se colecteaza din coloniile de la baza agavelor, în Mexic (...)
Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)