Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26780


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


fantasy

Haggisul este un preparat traditional scotian care se obtine din organe de oaie tocate, amestecate cu condimente și fierte în stomac de oaie

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • system

    Bucătărie-23777

    Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-17393

    Imediat ce ai preparat sosul pentru friptura, e bine sa-i ungi suprafata fierbinte cu o bucatica de unt, infipta în furculita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-26673

    Exista un restaurant al robotilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ufo

    Bucătărie-30382

    Cozonacii copti se scot mai usor din forme daca, dupa ce sunt scoase de la cuptor, le puneti cateva clipe pe un stegar inmuiat în apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • typewriter

    Bucătărie-26805

    Este mai bine sa spalati legumele și zarzavaturile în apa sarata, în modul acesta, indepartati sigur insectele, ouale și viermii ascunsi în ele și care sunt greu de vazut (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie, Insecte
  • sky

    Bucătărie-22260

    Dupa ce curatam cartofii de coaja, e bine sa-i trecem prîntr-un jet de apa rece, vor fierbe mai usor și nu se vor farama (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi