Haggisul este un preparat traditional scotian care se obtine din organe de oaie tocate, amestecate cu condimente și fierte în stomac de oaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Haggisul este un preparat traditional scotian care se obtine din organe de oaie tocate, amestecate cu condimente și fierte în stomac de oaie
Carnea pregatita la cuptor cu este bine sa fie data cu putin suc de rodii sau miere diluata în coniac, vin sec sau apa pentru a forma o crusta rumena și crocanta (...)
Imediat ce ai preparat sosul pentru friptura, e bine sa-i ungi suprafata fierbinte cu o bucatica de unt, infipta în furculita (...)
Cozonacii copti se scot mai usor din forme daca, dupa ce sunt scoase de la cuptor, le puneti cateva clipe pe un stegar inmuiat în apa rece (...)
Este mai bine sa spalati legumele și zarzavaturile în apa sarata, în modul acesta, indepartati sigur insectele, ouale și viermii ascunsi în ele și care sunt greu de vazut (...)
Dupa ce curatam cartofii de coaja, e bine sa-i trecem prîntr-un jet de apa rece, vor fierbe mai usor și nu se vor farama (...)