Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26649


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


book

Este mai bine sa fierbeti cartofii la foc incet, deoarece daca focul este prea puternic, ei se vor sfarama la suprafata și vor ramane tari la mijloc

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • sky

    Bucătărie-28785

    Sofranul este cel mai scump condiment din lume (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-30206

    Impiedicarea dezvoltarii bacteriilor în produsele lactate cand sunt puse la frigider se poate face prin intoarcerea recipientelor cu susul în jos ca sa creeze un efect de vacuum (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • galaxy

    Bucătărie-25113

    Frisca batuta cu zahar, intrebuintata la torturi și la prajituri, trebuie bine scursa inainte de a fi folosita, deoarece zerul pe care il lasa strica atat gustul, cat și forma prajiturii (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-28482

    Albusurile se bat spuma mai bine daca au fost tinute la rece, daca se adauga putina sare, sau cateva picaturi de zeama de lamaie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • barbed wire

    Bucătărie-15159

    Friptura de pasare (gaina, rata, curcan) facuta la cuptor devine foarte crocanta daca în timpul friptului se unge mereu cu bere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Păsări
  • candle

    Bucătărie-28172

    Ouale de rata nu se intrebuinteaza la prajituri deoarece albusul lor e gras și nu se bate spuma (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi