Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda
La inceputurile exploatarii aurului, acesta era extras din albia raurilor și paraielor prin metode simple cum ar fi strecurarea (...)
Arg-e Bam din Iran a fost cea mai mare constructie din pamant și argila din lume, localizata în Bam, un oras din provincia Kerman, aflat în sud-estul Iranului (...)
Datorita prezentei aerului rezidual în plamani, un fragment de plaman pus în apa pluteste (...)
Crevetele de apa sarata (Artemia) reprezinta cel mai popular aliment pentru pestii marini, pestii de apa dulce sau pestii de acvarii (...)
Ancimea medie al oceanului Atlantic este de 3293 metri (...)
Marea Caspica este cel mai mare lac de pe Terra, asezat la hotarul Europei și Asiei și este numit “mare” datorita dimensiunilor sale foarte mari (...)