Pentru aluaturi, faina și toate produsele folosite, se tin catva timp la temperatura ambianta, abia dupa aceea se folosesc
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru aluaturi, faina și toate produsele folosite, se tin catva timp la temperatura ambianta, abia dupa aceea se folosesc
Pentru a nu se intari, ficatul nu trebuie sarat inainte de a fi prajit (...)
Preparatele culinare pe baza de trufe isi au originile în Croatia, în peninsula Istria, dar au fost popularizate în Italia sub denumirea de “Tartufo” (...)
Acidul fosforic este folosit ca acidifiant în unele bauturi (...)
Gustul aromat și rasinos al rozmarinului se potriveSte foarte bine cu preparatele din bucataria mediteraneana (...)
Pentru a fi numita slaba, carnea de vita trebuie sa contina 5% grasimi, carnea de miel 9-10% , de iepure 5-6% , vitel 3% (...)
Mamaliga nu mai face cocoloase daca inainte de a pune malaiul la fiert il stropiti cu apa rece (...)