Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului
Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte (...)
Ouale furnicilor verzi pot fi colectate într-o singura luna din an (...)
Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)
Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar (...)
Mamaliga nu face cocoloase daca la inceput pana se ingroasa se mesteca cu telul (...)
In cazul ananasului exista o singura regula: intotdeauna se mananca cu furculita și cutitul (...)