Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-26374


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


background

Pentru un cozonac bine copt cuptorul nu trebuie sa fie prea incins la inceput, deoarece caldura mare produce imediat o crusta la suprafata aluatului

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • triangles

    Bucătărie-30303

    Cand afara e cald, laptele nu se strica asa de repede, daca la fiert se adauga o lingurita de zahar la 1 litru de lapte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-22216

    Ouale furnicilor verzi pot fi colectate într-o singura luna din an (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Insecte
  • solar system

    Bucătărie-31357

    Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • photoshop

    Bucătărie-17307

    Nucile pentru umplutura prajiturilor se amesteca cu albus și zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • background

    Bucătărie-23183

    Mamaliga nu face cocoloase daca la inceput pana se ingroasa se mesteca cu telul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fiction

    Bucătărie-22415

    In cazul ananasului exista o singura regula: intotdeauna se mananca cu furculita și cutitul (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi