Pentru ca invelisul de ou și faina al snitelelor sa nu lipseasca din tigaie, puneti în oul pe care il bateti cateva picaturi de ulei
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ca invelisul de ou și faina al snitelelor sa nu lipseasca din tigaie, puneti în oul pe care il bateti cateva picaturi de ulei
Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)
Inainte de a toca patrunjelul patrunjelul trebuie inmuiat scurt în apa fierbinte dupa care se toaca și astfel gustul i se accentueaza (...)
Legumele proaspete isi pastreaza mai bine culoarea și aroma daca sunt puse la fiert cand apa da în clocote mari (...)
Trufele sunt ciuperci foarte rare, deosebit de gustoase, numarandu-se printre cele mai scumpe delicatese. Sunt considerate alimente de lux, fiind folosite numai la prepararea celor mai rafinate mancaruri, în cele mai extravagante restaurante ale lumii (...)
Porumbul fiert este mai gustos daca în apa în care fierbe se adauga putin lapte (100 ml.) și o lingura de zahar (...)
Pentru a nu se sterge vopseaua de pe oua se adauga doua lingurite de otet în vopsea (...)