Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru ouale fierte tari, trebuie asteaptat ca apa sa dea în clocot, apoi se pun în recipient și se lasa timp de 9 minute în apa fiarta, cu focul pornit
De fiecare data cand Beethoven se aseza sa compuna muzica, isi turna apa cu gheata peste cap (...)
Mississippi-Missouri – 6275 km, Statele Unite ale Americii și Canada (...)
Pești de gheață (subgrup de nototenioizi) și-au pierdut proteinele hemoglobinei care leagă oxigenul, ceea ce le face singurele vertebrate despre care se știe că nu au globule roșii. (...)
Amazonul este cea mai mare apa curgatoare a Terrei (...)
Nodulii provocati de injectii dispar prin aplicari de comprese reci cu sare grunjoasa de bucatarie (...)
Pentru a fierbe lintea, trebuie sa folositi de patru ori mai multa cantitate de apa decat linte (...)