Ciresele se mananca cu mana
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Ciresele se mananca cu mana
Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)
Capsunile, fragii, zmeura, murele, dudele se spala sub un jet de apa, apoi se rup coditele (...)
In localul din toaleta clientii sunt invitati sa se aseze pe scaune de toaleta reale, iar mancarea le este servita pe cazi mici sau alte scaune de toaleta acoperite cu sticla (...)
Tinute în apa mai mult de o ora, mai ales daca au fost tocate, legumele pierd pana la 80% din sarurile minerale (...)
Legumele verzi, ce se pot consuma ca atare, au mai multe vitamine în frunzele mari, de la baza (...)
Daca se pune în cafeaua macinata un varf de cutit de sare și bautura pe care o vei prepara va fi cu mult mai gustoasa (...)