Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Blatul de tort se coace în primele 5-10 min la foc iute, apoi la foc domol, ceea ce ii va asigura o crestere frumoasa
Grasimile din supe și fripturi se inlatura lasand cuburi de gheata în oala (...)
Ceapa pentru iarna se pastreaza în doua feluri, daca e mai putina, e suficient sa o atarnati în camara, la aer uscat și caldura, sub forma de funie, într-un cui, daca e mai multa, folositi lazi de scanduri sau cutii de carton, pe fundul carora asterneti un strat de paie, apoi puneti ceapa, apoi iar […] (...)
Pe langa aromele clasice, mai exista inghetata cu ardei iute, usturoi, bere, avocado, branza cu mucegai sau bacon (...)
Aluatul de clatite se leaga mai bine daca e preparat cu o ora inainte de a fi intrebuintat, clatitele ies pufoase, dar și crocante, daca în loc sa puneti lapte sau sifon, adaugati un varf de bicarbonat și un capacel de coniac (...)
Pentru o omleta usoara, pufoasa, se adauga putina apa în timp ce se bat (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)