Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cozonacii care s-au intarit devin iarasi proaspeti daca se invelesc într-o folie de aluminiu și se baga 20 de minute la cuptor
Pentru o frisca mai buna trebuie adaugat putin albus cand bati smantana (...)
Perele care se coc dupa ce sunt culese sunt mai gustoase decat cele care sunt lasate în copac pana la coacere (...)
Cand bateti carnea pentru snitele sau fripturi, fundul de lemn sa nu fie uscat, pentru ca absoarbe tot sucul, umeziti-l putin, inainte de a-l intrebuinta (...)
Ceapa nu mai provoaca lacrimi la curatat, daca în apropiere aprindeti o lumanare (...)
Amestecat în salate, hreanul le va conferi acestora un gust deosebit (...)
Daca salata de varza este prea sarata, se adauga 2 mere rase, sau taiate în cubulete mici (...)