Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a parjii ceva, puneti în tigaie mai intai o jumatate de varf de cutit de sare, uleiul nu va mai sari în stropi pe plita
Vasul în care se pregateste cozonacul trebuie sa fie cald (...)
Daca se lasa cate o gogoasa în ulei în timp ce se pun altele la fript, grasimea ramane limpede (...)
In bucatarie bicarbonatul de sodiu este substituent al prafului de copt (...)
Salata verde spalata frunza cu frunza sub jet de apa rece, pusa în punga de plastic și pastrata la rece, poate ramane proaspata 2-3 zile (...)
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)
Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)