Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji il tinem 5-10 minute în lapte
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pestele prajit va fi foarte gustos daca inainte de a-l da prin faina și a-l praji il tinem 5-10 minute în lapte
Daca friptura este usor arsa, laptele ii va lua gustul de ars imediat (...)
Branza Pecorino din Italia a fost realizata pentru prima data acum 2000 de ani, într-un sat de langa Roma (...)
Pentru ca ardeii sa-si pastreze culoarea și dupa preparare, li se adauga putina zeama de lamaie (...)
Maioneza poate fi pastrata mai bine în borcane de sticla cu capac, tinute în frigider sau la gheata (...)
Friptura este buna și rece, daca o serviti cu paine, mustar, ketchup sau hrean (...)
Maslinele din borcan rezista mai mult daca în lichidul care le acopera se pune o felie subtire de lamaie (...)