Pentru a scapa de gustul de arsura din supe și sosuri se adauga o lingura de unt de arahide la fiecare 250 de mililitri de supa sau sos
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a scapa de gustul de arsura din supe și sosuri se adauga o lingura de unt de arahide la fiecare 250 de mililitri de supa sau sos
Paienjenii din Cambogia se cresc special pentru a fi consumati, fiind mancati prajiti (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)
Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)
Budincile, musacaua, pilaful de orez se incalzesc intotdeauna în baie de aburi (...)
In orice aluat de prajitura care se prepara din mai multe oua, unul dintre ele poate fi inlocuit cu 1 lingura de smantana, de lapte, sau sifon (...)
Bulionul devine limpede daca se pune în el un cubulet de gheata și se fierbe putin (...)