Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25762


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


woman

Sortimentul de cascaval Gruyere din Elvetia dateaza din secolul al XII-lea și se produce prin spalarea branzei în saramura și fermentarea controlata astfel, incat bacteriile sa elimine dioxid de carbon, care formeaza bule gazoase în interior

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • candle flame

    Bucătărie-25128

    Spalarea oualor murdare indeparteaza stratul protector care se depune pe ele inca de la formare, ouale curate se strica mai repede și iau usor mirosurile din frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • triangles

    Bucătărie-27548

    S-a inventat pizza cu un termen de valabilitate de 3 ani (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • season

    Bucătărie-21187

    Trufa are un gust dulceag și rafinat, fiind bogata în proteine și saruri minerale, azot, acizi organici, grasimi, hidrati de carbon și celuloza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • abstract

    Bucătărie-29580

    Branzeturile se servesc la sfarsitul mesei, inainte de desert, dupa care pot urma fructele (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • butterfly

    Bucătărie-27171

    Daca aluatul dospit a crescut suficient și nu este timp pentru pregatirea lui, se poate intrerupe cresterea punand deasupra o hartie udata cu apa rece (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-28441

    Toate supele date prin sita sunt mult mai gustoase și isi maresc valoarea alimentara, daca în zeama în care au fiert legumele se adauga lapte, cel mult în cantitate egala cu zeama, iar în momentul în care se servesc, se adauga și o bucata de unt, margarina sau putina smantana (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi