Painea uscata se improspateaza daca se inveleste cu o panza umeda, apoi se pune în cuptorul cald la foc mic, timp de 10- 15 minute
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Painea uscata se improspateaza daca se inveleste cu o panza umeda, apoi se pune în cuptorul cald la foc mic, timp de 10- 15 minute
In zonele mediteraneene, localnicii obisnuiesc sa combine gustul dulce al pepenelui cu cel sarat al branzei feta, obtinand astfel o delicioasa salata (...)
Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni (...)
Sucul de mere nu se amesteca cu lingura de metal, deoarece i se schimba culoarea (...)
Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul (...)
Feliile de carne nu se prind daca pui o feliuta de slanina pe fundul tigaii (...)