Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25559


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


spiral

Cotletul, ceafa de porc au aroma mai buna la friptura daca se ung cu mustar, se lasa la rece putin, iar în timpul prepararii se stropeste cu lapte

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • solar system

    Bucătărie-31357

    Pastravii devin crocanti la prajit daca se cresteaza pielea din loc în loc și se presara pe ea un strat subtire de faina de grau (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-18087

    Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • book

    Bucătărie-21138

    Atunci cand se soteaza legume, sararea se va face la sfarsit, pentru a se evita pierderea sucului acestora, umezirea și pentru a se putea rumeni mai repede (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-23379

    Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • book

    Bucătărie-28244

    Pentru a combate mirosul puternic al cepei din mancare, trebuie adaugat putin patrunjel în compozitia preparatului (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19856

    Bananele combat retentia apei în organism, deoarece au un continut ridicat de potasiu, un mineral care activeaza sistemul limfatic și te ajuta sa elimini excesul de apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi