Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25537

season

Denumirea stiintifica a cartofului albastru sau violet este Solanum andigenum

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • man

    Bucătărie-28491

    Ciorbele se “dreg” cu galbenus, smantana, verdeata tocata marunt, care se adauga inainte de a fi servita mancarea la masa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-26871

    Ouale au un continut moderat spre ridicat de Zinc, vitamina B, Omega 3 și proteine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • orion nebula

    Bucătărie-29325

    Pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea în aluat de foietaj inainte de a o introduce în cuptor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ngc 2818

    Bucătărie-23379

    Legumele congelate trebuie lasate sa se decongeleze la temperatura camerei și abia apoi se intoduc la fiert într-un vas cu putina apa clocotita și putina margarina sau unt,iar vasul se acopera cu un capac astfel fierberea este mai rapida și aroma legumelor nu se pierde (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • man

    Bucătărie-16456

    Ciocolata, în anii 1700, era considerata responsabila de toate relele, moda pariziana o vorbea de rau, o blestema, o considera a fi cauza tulburarilor nervoase și a palpitatiilor, care linistea pentru o vreme, apoi provoca o febra care ducea la moarte (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • ufo

    Bucătărie-21537

    In cazul castravetiilor acrii, acestia vor avea un gust mai picant daca în borcan se presara printre ei cateva cuisoare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi