Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25169


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


elephant leg

Fierberea legumelor în aburi inmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • background

    Bucătărie-28713

    In orice aluat de prajitura care se prepara din mai multe oua, unul dintre ele poate fi inlocuit cu 1 lingura de smantana, de lapte, sau sifon (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • spring

    Bucătărie-17421

    Daca vreti ca salamul sa reziste mai multa vreme la frigider inveliti-l în totalitate într-o foita de aluminiu pentru menaj (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • color

    Bucătărie-16225

    Ciorbele sunt mult mai gustoase daca în loc sa punem legumele sa fiarba impreuna cu carnea, le radem și le calim inainte în putin ulei (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • pair

    Bucătărie-27999

    Cand bateti carnea pentru snitele sau fripturi, fundul de lemn sa nu fie uscat, pentru ca absoarbe tot sucul, umeziti-l putin, inainte de a-l intrebuinta (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-15767

    Galbenusurile pentru dres se freaca mai intii cu sare și apa (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi