Frisca batuta cu zahar, intrebuintata la torturi și la prajituri, trebuie bine scursa inainte de a fi folosita, deoarece zerul pe care il lasa strica atat gustul, cat și forma prajiturii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Frisca batuta cu zahar, intrebuintata la torturi și la prajituri, trebuie bine scursa inainte de a fi folosita, deoarece zerul pe care il lasa strica atat gustul, cat și forma prajiturii
Castravetii raman mai multa vreme proaspeti daca ii varati cu codita în apa, cam un sfert din castravete trebuie sa fie acoperit, apa trebuie schimbata zilnic (...)
Cel mai mare cornet cu inghetata din lume a fost pregatit în Marea Britanie, la Gloucester, în 2012 (...)
Sarea trebuie adaugata la sfarsit atunci cand gatiti linte, deoarece lintea fierbe mai greu în combinatie cu aceasta (...)
Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare (...)
Pentru a gati o friptura de pui la cuptor suculenta, crocanta trebuie sa se aseze în cuptor, la sfarsitul prepararii, un vas cu apa fierbinte (...)
Daca pui în compozitia glazurilor o lingura de iaurt, aceastea nu vor plesnii cand se racesc (...)