Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-25107


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


swan

Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • background

    Bucătărie-24343

    Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-30068

    Pentru a vopsi oua patate, acestea trebuie fierte inainte apoi se lasa sa se raceasca dupa care în solutia de vopsit se toarna o lingurita de ulei și se scufunda oul în vopsea (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hourglass

    Bucătărie-31411

    Daca sunt puse fructele necoapte într-o punga de hartie impreuna cu un mar se va grabi procesul de coacere (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-15180

    Cel mai mare preparat pe care il poti gasi vreodata într-un meniu este… camila la rotisor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • elephant leg

    Bucătărie-24444

    Atunci cand sunt gatite, legumele inghetate în congelator trebuie puse direct în apa clocotita pentru a-si pastra valorile nutritive, nu le dezghetati, deci, inainte de a le prepara (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • swan

    Bucătărie-25107

    Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi