Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine
Ouale proaspete se pastreaza în frigider pana la 30 de zile, iar cele fierte maxim 10 zile (...)
Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)
Sosul rezultat din tava în care s-a facut friptura se strecoara, se adauga putina apa, bulion (pasta de rosii), eventual putin vin, condimente, se mai lasa sa clocotesca putin, se poate pune și 1 lingura de zahar, pentru un aspect stralucitor (...)
Puteti curata mai usor cartofii daca-i frecati cu sare grunjoasa intrun servetel (...)
Viata verdeturilor este destul de scurta, iar pentru a le pastra cat mai mult timp trebuie spelate bine, sterse cu un prosop uscat, impaturate într-un servetel de hartie și abia apoi sa le puse la frigider (...)
Daca salata de varza este prea sarata, se adauga 2 mere rase, sau taiate în cubulete mici (...)