In cazul în care legumele se pregatesc sub forma de soteuri, apa în care au fiert se poate folosi la alte mancaruri (supe, piureuri etc.)
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
In cazul în care legumele se pregatesc sub forma de soteuri, apa în care au fiert se poate folosi la alte mancaruri (supe, piureuri etc.)
Paharele devin lucioase daca dupa spalarea lor se limpezesc cu apa cu otet (...)
Legumele verzi ca spanacul salata, fasolea verde, urzica, stevia, se fierb cu apa sarata (...)
Frumoasele piscine terasate Pumakkale din Turcia sunt considerate minuni ale lumii de doua milenii (...)
Pe masura ce Soarele imbatraneste și devine mai fierbinte, evoporarea devine mai puternica, iar reactiile chimice ale substantelor cu apa provenita din ploi vor sustrage tot mai mult dioxid de carbon din atmosfera (...)
Cea mai mare insula într-un lac este Manitoulin, situata în nordul lacului Huron, unul din cele cinci mari lacuri nord-americane (...)
La fel ca toate marsupialele, quokka este ierbivor și în mare parte nocturn (...)