Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Laptele tinut în lumina naturala isi pierde în doua ore aproape doua treimi din cantitatea de vitamina B
Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni (...)
Compotul se pastreaza în frigider timp de 3 zile (...)
Carnea mai scumpa cum ar fi ceafa, cotletul, muschiuletul, pulpa dezosata, este folosita pentru prepararea fripturilor, a gratarelor (...)
Pentru a neutraliza gustul de arsura a laptelui care se prinde la fiert trebuie presarat peste el un deget de sare (...)
Untul care se foloseste pentru ornarea unui preparat trebuie topit numai pe baia de aburi (...)
Prajiturile și preparatele cu foietaj din comert ies perfect daca lasi aluatul sa se decongeleze incet (...)