Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat
Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)
Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras (...)
Inainte de a da la cuptor o prajitura în care s-au pus mere rase este bine sa fie unsa cu un amestec facut din putin unt, scortisoara și zahar (...)
Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi (...)
Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)
Salata de cruditati se serveste imediat ce a fost preparata (...)