Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24826


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


lobster nebula

Pentru a fi mai apetisante, sanvisurile se garnisesc cu felii de salata verde, sfecla rosie fiarta, coapta, sau murata, frunze de patrunjel verde, castravete proaspat sau murat

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • clock

    Bucătărie-31837

    Jeleul de bere constituie una dintre retetele traditionale în Danemarca, iar succesul sau a fost unul destul de mare și pe piata internationala, cu precadere în Germania și Marea Britanie (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • water

    Bucătărie-15659

    Pentru a fi mai gustoasa carnea tocata se adauga în ea ceapa proaspata taiata marunt, ceapa calita și cartof crud ras (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fiction

    Bucătărie-19950

    Inainte de a da la cuptor o prajitura în care s-au pus mere rase este bine sa fie unsa cu un amestec facut din putin unt, scortisoara și zahar (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • tree

    Bucătărie-28734

    Tarhonul este una dintre ierburile folosite pentru a prepara cunoscutul condiment frantuzesc: “ierburi fine”, alaturi de patrunjel, arpagic și hatmatuchi (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-21670

    Carnatii proaspeti nu crapa la prajit daca ii cufundati mai inainte în apa clocotita și ii tavaliti prin faina (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • girls

    Bucătărie-25422

    Salata de cruditati se serveste imediat ce a fost preparata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi