Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-24822


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


delicate arch

Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • couple

    Bucătărie-19620

    Preparatul Kasessuppe, în original, este o reteta traditionala germana, desi exista și varianta veche romaneasca, supa de porumb și branza (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • bread

    Bucătărie-20631

    Inainte de a fi batuta, frisca se tine doua ore la gheata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • drawing

    Bucătărie-21721

    Ceapa folosita pentru salate isi pierde iuteala daca inainte de a prepara salata, se taie sub forma de pestisori și se freca cu putina sare (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • fractal

    Bucătărie-19707

    Una dintre cele mai ciudate mancaruri din lume, dar o delicatesa în China și Thailanda, este supa de liliac (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Mistere
  • background

    Bucătărie-20284

    Nuca folosita la cozonaci și prajituri isi mareste volumul și isi pierde gustul amarui daca este oparita inainte de a fi utilizata (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • owl

    Bucătărie-15963

    Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi