Branza telemea uscata isi recapata gustul daca este tinuta cateva ore în lapte caldut
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Branza telemea uscata isi recapata gustul daca este tinuta cateva ore în lapte caldut
Haggisul este un preparat traditional scotian care se obtine din organe de oaie tocate, amestecate cu condimente și fierte în stomac de oaie (...)
Una dintre mancarurile preferate ale coreenilor este ciorba de caine, consumata în special în sezonul cald și recunoscuta pentru proprietatile sale curative: creste virilitatea, improspateaza tenul femeilor și taie setea din timpul verii (...)
Salata verde spalata frunza cu frunza sub jet de apa rece, pusa în punga de plastic și pastrata la rece, poate ramane proaspata 2-3 zile (...)
Pentru a-si pastra culoarea verde, fasolea pastai și mazarea verde se fierb în vase cu capac, adaugandu-se în apa un varf de cutit de bicarbonat de sodiu (...)
Clatitele devin mai pufoase daca în loc de apa, în aluat se pune apa minerala (...)
Hakarl este un aliment gasit în general în Islanda care este obtinut prin eviscerarea unui rechin pelerin și fermentarea carnii (...)