Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura
Locuitorii Damascului au voie sa manance carne de caine, pisica și magar pentru a nu muri de foame, intrucat nu-si mai pot procura alimente din cauza razboiului civil (...)
Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile (...)
Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece (...)
Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea (...)
Ouale se pot pastra timp indelungat în bune conditii daca li se unge coaja cu albus de ou (...)
Dolcelatte este un tip de branza, al carei nume se traduce prin “lapte dulce” și vine din Lombardia (...)