Pentru a incalzi pireul de cartofi, se adauga acesta la putin lapte cald și se amesteca
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pentru a incalzi pireul de cartofi, se adauga acesta la putin lapte cald și se amesteca
Fasolea nu capata tenta intunecata daca este fiarta într-un vas fara capac (...)
Sosul de la fripturi devine cu mult mai gustos daca puneti în el o felie de mar și mult mai parfumat daca la urma adaugati un fir de praf de cafea (...)
Soiurile de branza sfaramicioasa se taie cel mai bine cu un cutit care inainte de intrebuintare a fost trecut prin apa fierbinte (...)
Salamul se pastreaza proaspat daca se unge cu unt pe partea taiata (...)
Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)