Condimentele ca: scortisoara, cuisoarrele, piperul, cimbrul, foile de dafin etc, se pastreaza separat, în cutii bine inchise, fiecare separat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Condimentele ca: scortisoara, cuisoarrele, piperul, cimbrul, foile de dafin etc, se pastreaza separat, în cutii bine inchise, fiecare separat
Daca otetul din vin rosu este lasat mai mult la maturat, este mai bun (...)
Berea inceputa isi pastreaza spuma, daca e bine astupata și tinuta în frigider cu gura în jos (...)
Chimbirul este importat din Asia și America de Sud, fragezeste mancarurile din carne (...)
Pestele proaspat are solzii netezi, luciosi, ochii bulbucati sl limpezi, branhiile rosu aprins (...)
Laptele nu se prinde pe fundul oalei daca inainte de fierbere clatiti vasul cu apa rece sau il ungeti cu unt (...)
Este bine sa puneti prajiturile intarite într-o cutie de plastic, impreuna cu un mar, peste cateva zile vor fi ca proaspete (...)