Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Taieteii, macaroanele, pastele fainoase nu se mai prind de vasul în care fierb daca se adauga 2 linguri de ulei la fiet
Pentru a obtine o maioneza mai alba, se adauga un strop de zeama de lamaie (...)
Prajiturile cu foietaj ies mult mai bine numai daca intre cele trei framantari succesive lasi aluatul sa se odihneasca 20-30 de minute (...)
Oaie în gelatina se prepara prin jupuirea capului unei oi și se fierbe pana cand carnea devine moale, dupa care se toaca, se pune din nou în zeama și se lasa la racit (...)
Carnea proaspata se pastreaza în frigider 2 zile, cea fiarta sau fripta, 3-4 zile, carnea macinata, carnatii proaspeti și pestele proaspat se pastreaza în frigider timp de 24 de ore iar sunca și salamul taiat, 5-6 zile (...)
In sosurile pe baza de faina, folositi în locul apei, laptele, le da un gust de o mie de ori mai bun (...)
Scortisoara vine mai ales din Sri Lanka , se foloseste la sosuri și prajituri, batoanele de scortisoara sunt mult mai aromate decat praful (...)