Carnea la gratar nu se sareaza, dar se pune sare pe gratarul curat, incins bine
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea la gratar nu se sareaza, dar se pune sare pe gratarul curat, incins bine
Pentru a obtine o friptura suculenta, trebuie sa impachetati carnea în aluat de foietaj inainte de a o introduce în cuptor (...)
Branza se desareaza usor daca se pune în apa, impachetata în hartie alba (...)
Fierberea legumelor în aburi inmoaie celuloza acestora mai bine, iar pierderile în vitamina C sunt mai mici (...)
Spre deosebire de fasole, lintea nu trebuie neaparat inmuiata (...)
Smochinele proaspete, servite ca aperitiv cu prosciutto, se mananca cu tot cu coaja, folosind furculita și cutitul (...)
Daca nucile sau stafidele pe care vreti sa le puneti în cozonac sunt varate mai intai la cuptor, ele nu se mai duc la fund în timpul coptului (...)