Prajirea sau introducerea în grasime incinsa este total contraindicata atat la omul bolnav, cat și la cel sanatos, deoarece favorizeaza aparitia unor compusi toxici și degradeaza vitaminele
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Sănătate Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Prajirea sau introducerea în grasime incinsa este total contraindicata atat la omul bolnav, cat și la cel sanatos, deoarece favorizeaza aparitia unor compusi toxici și degradeaza vitaminele
Vanilia este un condiment extraordinar pentru salatele de legume (...)
Martipanul nu este doar un produs decorativ, ci și un energizant natural al organismului, util persoanelor care depun efort fizic sau psihic prelungit (...)
Smochinele proaspete, servite ca aperitiv cu prosciutto, se mananca cu tot cu coaja, folosind furculita și cutitul (...)
Alimentele nu se mai lipesc de peretii congelatorului, daca puneti sub ele un covaras pe masura, dîntr-o folie de plastic atunci cand aluatul cu drojdie a crescut prea mult și nu-l bagam imediat la cuptor, deasupra lui se aseaza o hartie alba, umezita cu apa (...)
Condimentele ca: scortisoara, cuisoarrele, piperul, cimbrul, foile de dafin etc, se pastreaza separat, în cutii bine inchise, fiecare separat (...)
Nu trebuie sa puneti conservant în conserve caci le strica gustul (...)