Puteti prepara garnitura o data cu friptura daca imbracati friptura cruda cu fasii de cartofi fierti și dati pe razatoare, presarati usor pe toata suprafata carnii
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Puteti prepara garnitura o data cu friptura daca imbracati friptura cruda cu fasii de cartofi fierti și dati pe razatoare, presarati usor pe toata suprafata carnii
Pentru a fierbe lintea, trebuie sa folositi de patru ori mai multa cantitate de apa decat linte (...)
Feliile de pepene rosu se mananca intotdeauna cu furculita și cutitul. Daca gasiti seminte, scuipati-le în pumn și puneti-le apoi pe marginea farfuriei. (...)
Vinetele vor capata un gust mai bun daca dupa ce le-ai tocat și nu ai pus inca uleiul, adaugi un galbenus de ou crud (...)
Boabele de cafea isi pastreaza aroma daca se prajesc în doua etape (...)
Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine (...)
Mazarea, fasolea verde, alte legume proaspete, se pastreaza în frigider 4-7 zile (...)