Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-23798


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


sky

Bicarbonatul de sodiu sau de amoniu se stinge intotdeauna cu putina zeama de lamaie sau otet, astfel dispare mirosul neplacut

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • treehouse

    Bucătărie-17041

    Pizza a aparut pentru prima data în secolul al XVIII-lea, la Napoli (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-26640

    Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • cosmos

    Bucătărie-18876

    Pepenii verzi se pot pastra în stare proaspata daca sunt introdusi în var stins (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • double rainbow

    Bucătărie-15271

    Nucile uscate pot fi transformate în nuci proaspete daca le introduceti într-un borcan cu apa, în care ati dizolvat o lingura de sare, dupa 5-6 zile se pot consuma, sunt ca atunci cand le culegeti din pom (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lights

    Bucătărie-28122

    Exista origami de mancat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • write

    Bucătărie-16366

    Pentru impiedicarea cristalizarii sarii se adauga doua degete de boabe de orez crud peste sarea din borcan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi