Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Albusul de ou se intareste mai repede daca adaugam în el un praf de sare sau de zahar, sau cateva picaturi de lamaie sau de apa rece
Majoritatea insulelor din Oceanul Pacific sunt grupate în partea centrala și de sud-vest și poarta denumirea generica Oceania (...)
Cartofii se fierb în coaja în apa fara sare (...)
Gustul neplacut al cartofilor inghetati poate fi inlaturat prin tinerea acestora, inainte de preparare, în apa rece și fierberea în apa clocotita, cu sare și o lingura de otet (...)
Guaira este cascada cu cel mai mare debit: 13 300 metri cubi/sec (...)
O masca eficienta pentru tenul gras se obtine prin amestecarea unei lingurite de miere naturala cu o lingurita de argila (din farmacii) și cu cateva picaturi de suc de lamaie (...)
Cele mai multe lacuri se gasesc la latitudinile mari ale emisferei nordice (...)