Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Cand puneti rahat sau stafide în prajituri, dati-le mai intai prin faina, se vor incorpora uniform în aluat
Painea veche devine iar proaspata daca o ungem cu putina apa și o bagam cateva minute la cuptor (...)
In grasimea care a prins miros de ranced se pun 1-2 cepe rase cand se topeste (...)
Prin tehnicile culinare se urmareste profilaxia sau vindecarea diferitelor afectiuni, mai ales a bolilor care se datoreaza prepararii necorespunzatoare sau irationale a mancarii (...)
Coppa este pulpa din fata de la porc data cu sare, piper și nucsoara, rulata și lasata sa se patrunda de aroma timp de circa trei luni (...)
Berea inceputa isi pastreaza spuma, daca e bine astupata și tinuta în frigider cu gura în jos (...)
Sangele și fierea de sarpe sunt considerate o delicatesa în Jakarta centrala, unde acestea se prepara în scopuri medicinale (...)