Daca v-au ramas cartofi prajiti de la masa, nu-i aruncati, pusi a doua zi într-o ciorba, ii vor da un gust deosebit
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca v-au ramas cartofi prajiti de la masa, nu-i aruncati, pusi a doua zi într-o ciorba, ii vor da un gust deosebit
Feliile de pepene rosu se mananca intotdeauna cu furculita și cutitul. Daca gasiti seminte, scuipati-le în pumn și puneti-le apoi pe marginea farfuriei. (...)
Casu marzu este un fel de branza populara din Sardinia, Italia (...)
Larvele de albina, denumite hachinoko în China și Japonia, au devenit foarte populare în urma cu cativa ani, atunci cand satenii, în lipsa de peste sau orice fel de carne, au fost nevoieti sa gaseasca o alta sursa de proteine (...)
Blaturile cu drojdie sunt fragede chiar și dupa cateva zile daca la coacere se adauga în coca o lingura branza de vaci (...)
Ficatul trebuie sarat doar cand este aproape gata, altfel se intareste (...)
Hakarl este carne de rechin care a trecut prîntr-un anumit proces de fermentare și care este lasata la uscat timp de cinci luni (...)