Aluatul cu drojdie devine deosebit de moale și afanat daca în loc sa preparati drojdia cu lapte, puneti zer
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Aluatul cu drojdie devine deosebit de moale și afanat daca în loc sa preparati drojdia cu lapte, puneti zer
Ciorba va avea un gust mai consistent și va fi mai bogata în vitamine daca inainte de a lua ciorba de pe foc se adauga în ea putin suc de morcov, varza sau rosii (...)
Pastele fainoase primesc un gust foarte bun, daca prajiti în tigaie bucatele mici de paine, pe care apoi le amestecati cu macaroanele sau taieteii bine scursi de apa, dar cat sunt inca fierbinti (...)
Este bine sa cumparati morcovii fara frunzele verzi, ele absorb umezeala din radacina carotelor, iar acestia devin seci (...)
Italienii au fost primii din Europa care au folosit furculita (venetienii) și primii care iau în considerare ordinea mancarurilor și relatia dintre felurile de mancare servite (florentinii) (...)
Pastele fainoase nu se pun în supe de la inceput, lasate în ele o vreme indelungata, le schimba gustul, se umfla prea tare și devin neplacute la gust, pastele se fierb separat, în apa sarata, se strecoara, se limpezesc cu apa rece, apoi se adauga la supa și se lasa sa mai dea într-un clocot (...)
Mancarea de varza acra este mai buna daca se adauga un cartof ras (...)