Carnea pregatita la cuptor devine mai gustoasa daca este impanata cu bucati de sunca afumata sau cu bucati de slanina
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Păsări Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Carnea pregatita la cuptor devine mai gustoasa daca este impanata cu bucati de sunca afumata sau cu bucati de slanina
Grasimile din supe și fripturi se inlatura lasand cuburi de gheata în oala (...)
Sarea în salate se pune inainte de a adauga uleiul deoarece sarea nu se dizolva în ulei (...)
Bicarbonatul de sodiu sau de amoniu se stinge intotdeauna cu putina zeama de lamaie sau otet, astfel dispare mirosul neplacut (...)
Uleiul de samburi de struguri este cel mai recomandat pentru prajirea în baie de ulei (...)
Mentinerea legumelor în stare proaspata o vreme indelungata se face daca inainte de a fi introduse la frigider sunt asazate pe rafturile frigiderului cateva prosoape de hartie pentru ca acestea sa absoarba umiditatea (...)
Pastele fainoase nu se prind de fundul vasului daca în timpul fierberii se adauga putina sare (...)