Glucidele trebuie sa acopere 50-55% din ratia calorica, lipidele 20-30% și proteinele 10-15%
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Glucidele trebuie sa acopere 50-55% din ratia calorica, lipidele 20-30% și proteinele 10-15%
Aluatul cu drojdie nu se mai lipeste de maini cand il framantati, daca inainte il ungeti pe deasupra cu putin untdelemn (...)
Pepenii verzi se pot pastra în stare proaspata daca sunt introdusi în var stins (...)
Exista numeroase feluri de prosciutto, insa cele mai bune sunt prosciutto di San Daniele si, desigur, prosciutto di Parma (...)
Piureul de cartofi dobandeste un gust excelent daca atunci cand e gata, adaugati în el 2-3 linguri de frisca (...)
Coriandrul provine din India și Sri Lanka , se foloseste la fripturi și vanat (...)
Borsul are un gust mai bun daca inainte de fierbere se adauga sare (...)