Daca supa s-a tulburat, ca urmare a adaugarii apei reci pentru completare, pentru a deveni iarasi limpede, se bate spuma un ou, se pune incet zeama de supa peste ou, se da un clocot, se strecoara prîntr-o panza deasa
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie, Natură Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Daca supa s-a tulburat, ca urmare a adaugarii apei reci pentru completare, pentru a deveni iarasi limpede, se bate spuma un ou, se pune incet zeama de supa peste ou, se da un clocot, se strecoara prîntr-o panza deasa
Boabele de cafea isi pastreaza aroma daca se prajesc în doua etape (...)
Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine (...)
Pentru a inmuia zaharul intarit în bucati, pur și simplu se adauga o felie de paine în pachet și se inchide punga cat mai bine (...)
Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)
Capsunile nu se spala niciodata dupa ce li se rupe codita (...)
Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet (...)