Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22940


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: , Clasificare: Tematică:


helix nebula

Daca supa s-a tulburat, ca urmare a adaugarii apei reci pentru completare, pentru a deveni iarasi limpede, se bate spuma un ou, se pune incet zeama de supa peste ou, se da un clocot, se strecoara prîntr-o panza deasa

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • fantasy

    Bucătărie-16880

    Boabele de cafea isi pastreaza aroma daca se prajesc în doua etape (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie, Natură
  • abstract

    Bucătărie-25085

    Pastele fainoase pentru salate nu se fierb mult, se strecoara, se stropesc cu putin ulei, se amesteca bine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • myanmar

    Bucătărie-20457

    Pentru a inmuia zaharul intarit în bucati, pur și simplu se adauga o felie de paine în pachet și se inchide punga cat mai bine (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-27502

    Carnea devine mai moale, mai gustoasa daca în apa în care fierbe se adauga putin otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-31275

    Capsunile nu se spala niciodata dupa ce li se rupe codita (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • delicate arch

    Bucătărie-24822

    Otetul de vin alb este unul dintre cele mai folosite tipuri de otet (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi