Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22938


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


galaxy

Guma de xantan este o polizaharida naturala obtinuta prin fermentarea glucozei cu ajutorul bacteriei Xanthomonas campestris

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • lobster nebula

    Bucătărie-19461

    Frunzele de coriandru trebuie folosite doar proaspete pentru ca isi pierd aroma atunci cand sunt uscate (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • woman

    Bucătărie-23296

    Menta este folosita printre altele și la parfumarea branzeturilor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • peacock feathers

    Bucătărie-20605

    Friptura din carne tocata se prepara doar în cuptor, la foc potrivit și în tavi de chec sau vase de Jena unse (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • snowflake

    Bucătărie-24960

    Eschimosii si-au facut propria lor inghetata, numita akutaq, din grasime de ren, foca sau elan (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • lobster nebula

    Bucătărie-17141

    Incalzirea repetata a mancarii duce la pierderea vitaminelor (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • painting

    Bucătărie-28703

    Faina de porumb (malaiul), se incinge la caldura, iar la umezeala se mucegaieste (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi