Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie-22875


EduCulturaCuriozități - Stiati Ca?!StiațiCă: Clasificare: Tematică:


art

Aluatul de clatite se leaga mai bine daca e preparat cu o ora inainte de a fi intrebuintat, clatitele ies pufoase, dar și crocante, daca în loc sa puneti lapte sau sifon, adaugati un varf de bicarbonat și un capacel de coniac

In aceasi categorie: Curiozități - Stiati Ca?! - Bucătărie

  • hooded man

    Bucătărie-21129

    Feliile de pepene rosu se mananca intotdeauna cu furculita și cutitul. Daca gasiti seminte, scuipati-le în pumn și puneti-le apoi pe marginea farfuriei. (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • soul

    Bucătărie-30300

    Pentru fierberea în apa, se creste temperatura treptat sau se introduc alimentele în apa clocotita de la inceput (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • fantasy

    Bucătărie-18475

    Amareala castravetilor poate fi inlaturata daca dupa ce sunt taiati felii, se introduc 10 minute în lapte putin sarat (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • hooded man

    Bucătărie-30699

    Drojdia de bere ramane proaspata cateva saptamani daca o presam bine pe fundul unui pahar, pe care-l asezam rasturnat, cu gura în jos, pe o farfurie adanca, ce se tine la frigider (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie
  • people

    Bucătărie-26640

    Continutul conservelor din carne, pateul, se scoate mai usor, intreg, daca se pune conserva sub un jet de apa calda, se deschide, iar continutul se taie felii cu un cutit udat cu apa calda (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Apă, Bucătărie
  • death

    Bucătărie-30839

    Chiftelutele devin mai zemoase daca în carnea tocata se amesteca o lingurita de branza de vaci (...)


    Curiozități - Stiati Ca?!: Bucătărie

Distribuie aceasta pagina!

Stirile Scurt Pe Doi