Budincile, musacaua, pilaful de orez se incalzesc intotdeauna în baie de aburi
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Budincile, musacaua, pilaful de orez se incalzesc intotdeauna în baie de aburi
Varza murata prea tare se opreste din fermentatie cu 5-6 pastile de aspirina (...)
Pentru a inmuia carnea prea uscata, trebuie marinata cu putin otet, bere, ananas, lamaie, papaya sau suc de rosii (...)
Branza de orice fel se pastreaza cel mai bine sub un clopot de sticla (...)
Toate ingredientele folosite la pregatirea cozonacilor trebuie sa fie aduse la temperatura camerei, iar drojdia trebuie sa fie neaparat proaspata (...)
Pentru un rasol consistent, e bine puneti carnea în vasul cu apa clocotita (...)
Inghetata provine din China, iar la inceput era fabricata doar din lapte (...)