Pregatirea alimentelor trebuie facuta cu putin timp inaintea prepararii și a tratamentului termic
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Pregatirea alimentelor trebuie facuta cu putin timp inaintea prepararii și a tratamentului termic
Bananele contin minerale care contribuie la o asimilare mai buna a calciului în oase, ceea ce inseamna ca te protejeaza de osteoporoza și alte boli asociate sistemului osos (...)
Piersicile, prunele și nectarinele se taie în jumatate sau în sferturi și li se scoate samburele cu cutitul (...)
Atunci cand bateti albusul de ou, puneti în el o lingura de apa rece, din aceeasi cantitate de oua, va iesi o masa mai mare de albus (...)
Carnea de pe piciorul de vita (rasolul) este buna la supe, ciorbe, nu pentru friptura (...)
Ca sa capete aspect frumos, merele coapte se ung inainte de a fi introduse în cuptor cu putin unt (ulei), ele devenind lucioase (...)
Bucataria italiana prezinta o delicatesa rara din Sardinia denumita Casu Marzu, branza de oaie infestata cu larve de Piophila (...)