Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie
EduCultura → Curiozități - Stiati Ca?! → StiațiCă: Apă, Bucătărie Clasificare: Stiați Că... Tematică: Diverse
Porumbul proaspat pentru a-si pastra culoarea și a nu se intarii trebuie fiert în apa cu putin zahar și unt iar la finalul fierberii se adauga o lingurita de zeama de lamaie
Pentru a pastra galbenusul pentru mai mult timp, trebuie pus într-un recipient, acoperit cu apa și pastrat la frigider (...)
IRobot este un robot mic, foarte usor, care ajuta soldatii sa aiba o viziune de ansamblu în cadrul unei misiuni fara a fi descoperiti (...)
Canalul Manecii ar putea sa-si datoreze denumirea actuala în limba engleza (utilizata de la inceputul sec. XVIII) de la indicatia “canal” din atlasele maritime olandeze de la sfarsitul sec. XVI (...)
Fluviul Orinoco este al treilea cel mai lung din America de Sud, cu 2.140 de kilometri lungime (...)
Din padurile care acopereau pamantul au ramas doar22%. Europa de Vest a pierdut 98% din paduri, Asia 94%, Africa 92%, Oceania 78%, America de Nord 66% și America de Sud 54% (...)
Hippomane mancinella mai poarta numele de micul mar al mortii sau merisoare verzi (...)